Varför skall man märka kläder?

Vävda namnlappar som ni syr fast

Alla vet som har barn att kläder har en tendens att försvinna på dagis. Man får känslan av att barnen nästa gör detta medvetet för att stressa upp en när man hämtar sitt barn på förskolan eller dagiset. Men barn är barn och de lägger och tappar kläder lite här och var, de är ju barn!  Det är inte bara vi föräldrar som har behov av namnlappar! Alla lärarna på förskolan klär på många barn när de skall ut och det är ibland svårt att komma ihåg vad dit barn hade på sig för skor, jackor, mössor, vantar osv.

Vi vuxna är ibland kanske inte så mycket bättre när man har gemensamma tvättstugor eller när man är ute och reser med stora sällskap.
Men det finns ett enkelt redskap att råda bot på detta. Vävda namnlappar med din egen text som man antingen syr fast på kläderna eller stryker på.

Vilket man än använder så kan man vara säker på att plockar med sig rätt kläder hem och de som försvinner hittar tillbaka till sin ”ägare”.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>